A Legjobb programok a hétvégére

Szeptember 23. – 25.

Kedvezményes programok a turizmus világnapja alkalmából

Eleven ősz a Bartók Béla kulturális negyedben

Szeptemberben ismét megelevenedik a Bartók Béla Boulevard, azaz a kultúra beköltözik Újbudára, a Bartók Béla Boulevard Kulturális Negyedébe, a Gellért tértől a Móricz Zsigmond körtérig, illetve a Feneketlen tóig tartó szakaszra.

II. Békási piknik

Szuper gyermekprogramok, koncertek, remek hangulat, ínycsiklandó falatok, foglalkozások.

Tovább a programokhoz >>

 

Társasozz a Társas Központ Egyesület egész napos, óriási nyitóbuliján, szombaton.

Mit szólnál egy rendezvényhez, ahol reggeltől estig több mint 2000 különböző társasjáték vesz körbe, miközben számos újdonság várja, hogy kipróbáld? Ugye, jól hangzik? Akkor gyere el a Virág Benedek Házba szeptember 24-én, szombaton a Társas Központ Egyesület egész napos, óriási nyitóbulijára! Az esemény támogatója a Piatnik Magyarország, akik minden regisztrált résztvevőnek meglepetéssel kedveskednek. 

Tovább a programhoz >>

XVI. Kerti Vasutak Találkozója, kiállítás a vasúttörtöneti parkban.

Idén szeptember 24-25-én a Vasúttörténeti Park ismét otthont ad a Kerti Vasutak Találkozójának, ez alkalommal a hazai kerti vasút-építők különleges szerelvényeire kerül a hangsúly, de természetesen külföldi kiállítók modelljei is szép számmal képviselik alkotóikat.

Bográcsos és Grill Főzőverseny a Budapest Gardenben

2022. szeptember 25-én hatalmas Bográcsos és Grill főzőversennyel készülünk a Budapest Gardenben, valamint reszt vehettek őszi Parasztolimpiánkon!
🎶🥘😁🤸🏆🍭

Ludas Matyi a Ligetben

👉 A Hahota Gyermekszínház izgalmas és varázslatos családi meseelőadásokkal várja az óvodás, kisiskolás, valamint az alsó-tizenéves korosztályt a parkban. A színes díszletek között zajló mesejátékokat könnyen érthető, verses formátumban adja elő a 3-4 fős társulat, s közben játékosan bevonják a résztvevő gyermekeket is a produkciókba. A programok időtartama 45-60 perc. Tovább a programhoz >>

+ Tudtad, hogy vasárnap van a Szív világnapja?

Ennek a lakossági felvilágosítást elősegítő napnak a szűrővizsgálatok elvégzésén túl kiemelt témája az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott étrend és a fizikai aktivitás népszerűsítése. A Szívünk Napja rendezvény fő üzenete ezért a szívünk egészségére való folyamatos odafigyelés fontossága. Bővebben a programról >>

Magazin