Téli csodavilág vár a Westend Tetőkertben

KORIZZ A VÁROS FELETT

A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes. 

A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. 10 éves kor felett a belépő 1.500 forint,  melyért cserébe egy 1.500 forint értékű Westend ajándékkártyát adunk. Ennek összeg teljes egészében levásárolható kártyán jelölt időpontig a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében, melynek listáját itt találod. Az ajándékkártya szabályzatért kattints ide.

 A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díja: 800 Ft.

FINOMSÁGOKKAL VÁRUNK

A sültgesztenye illata, egy kürtöskalács és a forraltbor igazán átmelegít egy korizás után! Fedezd fel a Winter Wonderland finomságait:

Velük találkozhatsz a Tetőkertben:

  • Cup 7 coffee
  • Csiki Sör Foodtruck
  • Deep fires chicken
  • Jack&Wine Hütte (alkoholos és alkoholmentes meleg italok)
  • Mizu Maroni ( sült gesztenye, kürtöskalács és bejgli)
  • Moncheese Raclette  
  • Stelázsi
  • Waffle Dog 

+1 Otthonra

Smart Games: Dzsungelrejtő társasjáték

Smart Games: Dzsungelrejtő társasjáték

A Dzsungelrejtő egy 80 feladványból álló, egyszemélyes logikai játék. A játéktábla kétoldalas,a nappali feladványok egy 4 részre osztott pályán játszódnak, míg az éjszakai feladványok nehezebbek. A feladat pedig: el kell rejteni az állatokat a megadott utasítások szerint. A feladatok eleinte egyszerűek, azonban fokozatosan nehezednek.

A játék remekül fejleszti a logikus gondolkodást, a koncentrációt, a problémamegoldó képességet és a térlátást. Kompakt méretének köszönhetően utazós játéknak is tökéletes. A puzzle elemek és a szabályfüzet könnyedén becsúsztatható a játéktérbe. Átlagos játékidő: 10-30 perc

A Smart már több, mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre. A SmartGames-ek több nehézségiszintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A SmartGames termékek közül megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. Műanyag, illetve fa játékok óriási kínálatából választhatunk.


Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Pinterest
Email