Ünnepi mesevilág Gödöllőn, vár a Karácsonyház

A Karácsonyház Gödöllőn található, mégis mindenféleképp szerettük volna felvenni az Adventi programajánlónkba annyira különleges és feltétlen látogatásra ajánlott hely szerintünk.

Egyébként Budapestről egyszerűen és gyorsan megközelíthető helyen van, megközelíthető:

  • HÉV-vel az Budapest Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig (Karácsonyház innen 20 méter)
  • Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról Gödöllő Vasútállomásig (Karácsonyház innen kb 300 méter)
  • Autóbusszal a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig (Karácsonyház innen 100 méter)

 

Immáron 21 éve, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház®, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik.

Körhinta

2017 óta a csodás és antik hangulatú Monarchia körhinta várja a vendégeinket a Karácsonyház előtt.

Mikulásnap

A Karácsonyház Mikulása minden évben a december 6-hoz legközelebb eső hétvégén látogat el a Karácsonyházba. Ezen a napon a Karácsonyház többféle izgalmas és érdekes gyermekprogrammal várja a legfiatalabb látogatóit.

Grincs látogatás

2019 óta a Grincs is visszatérő kedves vendég a Karácsonyházban. A Grincs várható felbukkanását előre jelzik a facebook oldalukon

Kézműves programok a Karácsonyházban

Elsősorban az adventi hétvégéken vannak karácsonyváró kézműves foglalkozások a Karácsonyház kézműves kuckójában. Az éppen aktuális foglalkozásaikról és a részvételi díjakról szintén a facebook oldalukon adnak tájékoztatást.

A Karácsonyházban rendszeresen lehetőség van (főleg hétvégenként) névre szóló üveggömböket és díszeket készíttetni.

A Karácsonyház nyitvatartása:

Hétköznapokon és szombaton: 9.00-18.00
Vasárnap: 9.00-17.00
December 24-én 09:00 – 12:00 óra között látogatható a Karácsonyház.

A Karácsonyház címe:
2100 Gödöllő, Szabadság út 2.

Karácsonyház.hu

+1 Otthonra

 Táncoló, zenélő Mikulás

Táncoló, zenélő Mikulás

A Mikulás zenére táncol ✔️ Karácsonyi dísz és játék ✔️ Elemmel működik Szeretnél egy igazán aranyos karácsonyi dekorációt. Meglepnéd a kicsiket egy cuki ajándékkal. A zenére táncoló Mikulás biztosan a kisgyermekek kedvenc játéka lesz idén Karácsonykor. Ez a Télapó figura, egy igazán aranyos karácsonyi játék, mely egyben karácsonyi dekorációnak is megfelel. A figura különlegessége, hogy a táncolás mellett, a kicsik számára kifejezetten ideális dallamot játszik le. Elhelyezheted az otthonod bármelyik részében, elemmel működik. Aranyos megjelenése mindenkit elbűvöl majd. Termékjellemzők: Funkciói: a Mikulás zenére táncol Tápellátás: 3 x AA elem, (nem tartozék) Elhelyezhetőség: beltéri Színe: piros ruhás Mikulás Mérete: 25 cm Mit rejt a termék doboza...


Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Pinterest
Email